Silvestrovské setkání u Kamenné Boudy 2018

Berme to již jako tradici, kdy se poslední den v roce sejdeme a za východu slunce se vydáváme chystat Silvestrovské setkání u Kamenné boudy. Cesta lesem bývá klikatá, blátivá i kamenitá, ale ani to nás nikdy neodradilo.

Po 3 letech se nad námi počasí slitovalo a dopřálo nám opravdu krásný slunečný den. Nebudeme zastírat, že i tohle pozvedlo naši chuť do práce a i přes brzký ranní čas, byly úsměvy na místě.

A tak jsme tedy začali. Nejdříve jsme navezli hrnce, polní kuchyně a grily. Poté šly na řadu balené vody, klobásy, bůček a mnoho dalšího. Rozehřály se kuchyně s čaji, grily s klobáskami a také udírna s bůčkem. Vše začalo nádherně vonět a než jsme se nadáli, už k nám plynule proudili první odvážlivci. Za nimi pak mnoho dalších. Atmosféra byla skvělá. Lidé se smáli, děti byly plné energie a my měli radost z toho, co se kolem nás děje. Den plynul a začínalo se stmívat. Poslední návštěvníci odešli a my jsme se mohli sbalit a vrátit se na základnu, kde jsme po spočítání zbylých novoročenek zjistili, že nás navštívilo krásných 2 115 lidí!

Děkujeme všem, co se za námi přišli podívat a strávit nejen s blízkými ale i s námi ten poslední den v roce. Taktéž bychom chtěli poděkovat všem, co nám jakkoliv pomohli (ať už jiným jednotkám při zásazích či obyvatelům městyse), přispěli, či jen navštívili nějakou naši akci. Děláme to rádi a děláme to pro vás!

Přejeme Vám úspěšný rok 2019, ať je lepší než ten minulý!

 

foto: Bouda 2018