Hasičský ples 2019

A je to tady! Naše první akce v roce je za námi!

Asi jste si všichni všimli, že se v týdnu 21. – 27. 2. 2019 po obci míhala hasičská auta častěji než kdy jindy. Co se asi chystá? Všude, kam se člověk podíval, byl aspoň jeden člen našeho sboru. A nejen to nasvědčovalo tomu, že se chystá očekávaná akce – hasičský ples.

Člověk by nevěřil, jak je týden krátká doba, inu  – navézt zboží, nejen z Restaurace na Náměstí, ale také z Vinotéky v Lipníku n/B. Příprava sálu, tomboly, chuťovek, chlebíčků, bufetů. Zařídit kapelu, nakrájet a naklepat řízky, uvařit guláš a rozdělit úkoly dá přeci jen trošku zabrat. A najednou je tu sobota –  rychle se umýt, převléct do uniforem, upravit vlasy a je to. Ples může začít!

A tak se stalo. S úsměvem na tváři, růží pro ženy a svařákem pro muže, jsme přivítali hosty, uložili jim kabáty do naší šatny a sledovali, jak se rozprchli hledat své stoly. Ze všech koutů obce k nám proudily davy lidí –  ať už na dobré jídlo, výtečné víno či tvrdý alkohol, nebo se jen tak zabavit s přáteli při sobotním večeru. Kapela hrála přesně podle našich představ, parket byl plný a to se nezměnilo ani při rozdávání asi 100 cen z tomboly jejich výhercům.
Kolem byly vidět samé úsměvy a chvála, a my za to děkujeme.

Děkujeme všem zúčastněným hostům, všem sponzorům a těm, kteří přiložili ruku k dílu za to, že jsme to tak skvěle zmákli.

foto: Ples 2019